Stupid Hackathon 2019

Känner du till Stupid Hackathon? Näe trodde väl inte det. Det är iallafall ett hackathon där man tävlar i vem som kan bygga den dummaste grejen på 24 timmar. Dumt tänker du? Absolut men hackathon har blivit alldeles för seriöst och detta är den perfekta motreaktionen. Vem vill åka på ett Hackathon över helgen utan att ha kul och istället jobba på som vanligt? Ingen. Man kan dessutom vinna en cykel på köpet, vilket vi gjorde.

Om projektet
  • Plattform:iOS & Android
Sektion 01

Vi knåpade ihop ett litet spel på 24-timmar

Vårt bidrag till Stupid Hackathon som en kan spela själv eller i en svärm av 40 personer kallar vi för Flappy Turds. Det fungerar precis som Flappy Bird fast du styr ett bi och du gör det genom att låta som ett bi. Perfekt att spela på spårvagnen.

Sektion 02

Priset som inte fick hänga med hem

Vi nämnde ju att vi vann en cykel, tyvärr fick vi inte med oss den på tåget hem. Så nu står den hos Earth People tills dess att vi har vägarna förbi Stockholm igen. Stort tack till And The Revolution för bygget! Våra favoritfeatures på cykeln är svansen, backspegeln som man kan kolla bakåt på för att se framåt och den fina limpan.

Sektion 03

Dumt men för en bra anledning

Genom att vara med i Stupid Hackathon hjälper man att rädda bina genom att skänka inträdesavgiften till Naturskyddsföreningen. Alla vinner, vi får ha roligt och bina får överleva.

Projekt
2018 - 2019

En digital trendundersökning som hjälper företag att identifiera årets digitala trender

Se case

En digital besöksguide med smarta förslag baserat på väder, position och personlig smak.

Se case

Ett röststyrt spel som spelas i grupp med vänner och familjemedlemar som låter mycket

Se case